48-годишен мъж от Харманли е с опасност за живота след нанесен

...
48-годишен мъж от Харманли е с опасност за живота след нанесен
Коментари Харесай

Зверски бой между семейства, двама се оказаха на земята

48-годишен мъж от Харманли е с заплаха за живота след нанесен му побой. Нападението е станало на 13 май в 1:55 часа на ул. " Родопи " в Харманли, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Хасково.

След подаден сигнал, служители на реда от Районното ръководство намират двама пребити мъже на земята. В хода на работата се обяснява, че остаряла омраза сред две фамилии е прераснала в пердах, при който потърпевши 48-годишен мъж и 21-годишен. По-възрастният е с заплаха за живота и е настанен за лекуване в пловдивска болница. Младият мъж е прегледан и освободен за домашно лекуване.

Служители са задържали тримата, нанесли им побоя – мъже на 20, 27 и 45 години. Причините са в развой на изясняване. Образувано е досъдебно произвеждане, допълниха от полицията.

В 17:00 часа на идващия ден служителите на реда от Харманли се отзовават и на сигнал за намушкан с нож 26-годишен мъж в общинския център. Избягалият нападател е бил открит и арестуван в близко село. Пострадалият е настанен в пловдивска клиника в шоково положение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР